Avoimet työpaikat

 * * * * * * * * * *

Haemme Meilahden sairaala-alueelle kiinteistönhoitotiimiin

HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviin kuuluvat mm. putkipostijärjestelmän ennakkohuollot ja vikakorjaukset sekä päivystystehtävät. Tehtävä edellyttää sähkötekniikan tai elektroniikan tai automaatiotekniikan ammattikoulutusta ja työkokemusta. Sähköpätevyys S2 katsotaan eduksi.  Huoltokirjaohjelmien sekä yleisten tietojärjestelmien käyttötaito katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Hakijalta voidaan edellyttää turvallisuusselvitystä.

Tarjoamme:

  • vakaan ja kehittyvän työpaikan
  • monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä
  • organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistaan


Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Suvi Kuoksa p. 040 587 8808.

Vapaamuotoiset hakemukset 18.5.2018 mennessä tästä tai: https://www.webropolsurveys.com/S/6F6A3B0DC1AD5453.par

* * * * * * * * * * 


Haemme nyt toimipaikkaamme Helsinkiin

SISÄYMPÄRISTÖASIOIHIN PEREHTYNYTTÄ RAKENNUSINSINÖÖRIÄ TAI RAKENNUSMESTARIA

Toimit kunnossapitopalveluyksikössä vastaten kunnossapitotöistä, kiinteistökorjauksista ja pienistä investointihankkeista Helsingin alueella.  Sisäympäristöongelmien ratkaiseminen ja niihin liittyvät korjaustyöt ovat haasteinasi.  

Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää rakennusteknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektinvetäjänä. Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi rakennusinsinööri tai rakennusmestari ja sitä täydentävänä rakennusterveysasiantuntija (RTA).

Edellytämme työkokemusta korjausrakentamisesta sekä tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Voit olla kokenut ammattilainen tai nuorempi osaaja.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja antaa kunnossapitopäällikkö Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 21.5.2017 mennessä tästä tai https://www.webropolsurveys.com/S/75C0725367DBD465.par

* * * * * * * * * *

Haemme Helsingin toimipisteisiin

VARTIJOITA KESÄTÖIHIN

Haemme määräaikaisiin kesälomasijaisuuksiin vartijoita, joiden työtehtäviin kuuluvat vaativat sairaalaturvallisuuteen liittyvät turvapalvelutehtävät.

Edellytämme voimassa olevaa vartijakorttia, vartijan voimankäyttökoulutusta, B-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä motivoitunutta asennetta.

Eduksi luetaan monipuolinen turvallisuusalan kokemus sekä turvallisuusalan koulutukset ja kurssit. Otamme huomioon myös turvallisuusalaa opiskelevat, joten harjoittelua on myös mahdollista meillä suorittaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän sairaalaturvallisuuden parissa, nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työyhteisön. Sijoitamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja työhyvinvointiin.

Määräaikaisuudet tulevat olemaan n. 4 kk pituisia (2-vuorotyö ja 116,15 h/3 viikkoa). Määräaikaiset työt alkavat 14.5.2018 tai sopimukseen mukaan. Syksyllä tarkastelemme tilannetta vakituisten työsuhteiden suhteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: valvontaesimies Keni Kaarla, keni.kaarla@hus.fi, puh. 09-471 72156 arkisin klo 9.00-15.00.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 27.5.2018 mennessä linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/C32A32859210B513.par

* * * * * * * * * *

KESÄTYÖ - VALVOMOAPULAINEN

Sairaaloissa toimivat kiinteistöpalveluiden kiinteistönhoitoyksiköt vastaavat parkkihallien valvonnasta ja porttien asiakaspalvelusta. 

Hakuaika:                        Kesätyöhakumme päättyy 31.5.2018 klo 15.00

Työsuhde:                       Määräaikainen kesätyö kaudelle 2018

Tehtävän kuvaus:          Valvomotehtävät HUS-Kiinteistöt Oy:n voimakeskuksen valvomossa Meilahden sairaala-alueella Helsingissä.

Tehtäviin kuuluu valvomossa työskentely ja parkkihallien valvontamonitorien seuraaminen, porttien hallinnointi ja asiakaspalvelu puhelimeen vastaaminen.

Työaika:                            kokopäivätyö, 38,75 h/vko

Työn kesto:                      aloitus 1.6. tai mahdollisimman pian. Lopetus 31.8. tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehdot/tehtävä edellyttää:
                                            Edellytämme vähintään 16 vuoden ikää, hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta asiakaspalvelutyöskentelyyn.

Tiedustelut                     Lisätietoja antaa huoltopäällikkö Suvi Kuoksa, p. 040 5878808  klo 7 - 14 välisenä aikana.

Täytä hakemus 31.5.2018 mennessä tästä tai https://www.webropolsurveys.com/S/B7A348BDE73ECD1F.par

* * * * * * * * * *

Haemme Jorvin sairaala-alueelle kiinteistönhoitotiimiin

HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviin kuuluvat mm. rakennus- ja talotekniikan ennakkohuollot, vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät. Tehtävään kuuluu myös kattilalaitoksen ylläpito ja siihen liittyvät tehtävät.

Tehtävä edellyttää alan ammattikoulutusta ja työkokemusta.  Edellytämme rakennusautomaatiojärjestelmien, huoltokirjaohjelmien sekä yleisten tietojärjestelmien peruskäyttötaitoa. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän, nykyaikaiset työvälineet, hyvät henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön. Sijoitamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja työhyvinvointiin. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Vesa Valkonen p. 050 428 6623 (vesa.valkonen@hus.fi) sekä huoltomestari Jari Väätäinen p. 050 555 8110 (jari.vaatainen@hus.fi).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.6.2018 mennessä tästä tai https://www.webropolsurveys.com/S/8E2AE874677B5687.par

* * * * * * * * * *