Avoimet työpaikat

HUS-Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kokonaan omistama tytäryhtiö, joka vastaa HUSin rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä.

Haemme nyt toimipaikkaamme Helsinkiin


SÄHKÖASENTAJAA KIINTEISTÖN KESKIJÄNNITE- JA PÄÄJAKELUVERKON KUNNOSSAPITOON

Toimit kunnossapitopalveluyksikössä vastaten Meilahden alueen keskijännite-, kojeisto- ja pääjakeluverkosta Helsingin alueella. Ensisijaisen tehtäväkentän lisäksi työn kuvaan kuuluvat myös pienjänniteasennukset. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa asennuksissa ja käyttötoimenpiteissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Haemme ensisijaisesti kokenutta osaajaa ja kokemuksesi kattaa mm. keskijänniteverkon huolto- ja käyttötoimenpiteet, suojareleet ja katkaisijat, muuntamoiden ja pääkeskusten huolto- ja käyttötoimenpiteet ja muut kojeistot. Microscada on yksi tärkeä työvälineesi.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana

Lisätietoja antavat sähkötöiden johtaja Ilpo Suomalainen puh. 050 427 2767 ja kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen 050 597 9073.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 28.2.2018 mennessä tästä: https://www.webropolsurveys.com/S/84BB1BF921DCDA90.par

* * * * * * * * * *

Haemme Espooseen, Jorvin sairaalaan

RAKENNUSINSINÖÖRIÄ TAI RAKENNUSMESTARIA

Toimit kunnossapitopalveluyksikössä vastaten kunnossapitotöistä, kiinteistökorjauksista ja pienistä investointihankkeista Espoo-Vantaa alueella.  Sisäympäristöongelmien ratkaiseminen ja niihin liittyvät korjaustyöt ovat haasteinasi.  Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää rakennusteknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektinvetäjänä. Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Edellytämme työkokemusta korjausrakentamisesta sekä tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Voit olla kokenut ammattilainen tai nuorempi osaaja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.


Lisätietoja antaa kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 25.3.2018 mennessä linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/8960D66175227654.par

* * * * * * * * * *

KESÄTYÖ – Kiinteistönhoitaja tai puutarha-apulainen

Sairaaloissa toimivat kiinteistöpalveluiden kiinteistönhoitoyksiköt vastaavat kiinteistönhoidosta ja – huollosta, joista ulkoalueyksikölle kuuluvat ulkoaluetyöt ja jätehuolto

Hakuaika:                         Kesätyöhakumme päättyy 25.3.2018 klo 15.00

Työsuhde:                       Määräaikainen kesätyö kaudelle 2018

Tehtävän kuvaus:         

 • Viheralueiden ylläpitotyötä ja jätehuollon tehtäviä HUS-Kiinteistöt Oy:n ulkotyöyksiköissä. Kesätyöpaikkoja on Tammisaaren, Lohjan, Jorvin, Peijaksen, Porvoon, Kellokosken, Hyvinkään ja Meilahden sairaala-alueilla.
 • Tehtäviin kuuluu istutusalueiden hoitoa ja puhtaanapitotöitä esim. katuviheralueilla, puistoissa ja leikkipaikoilla.
 • Jätehuollon tehtäviin kuuluu jätetilojen puhtaanapitotyöt.
 • Työaika: kokopäivätyö 38,75 h/vko

  Kelpoisuusehdot/tehtävä edellyttää:            
 • ryhmätyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta ulkona työskentelyyn. Edellytämme vähintään 16 vuoden ikää ja hyvää fyysistä kuntoa.
 • Päältä ajettavalla ruohonleikkurilla, traktorilla ja muilla ajettavilla koneilla henkilöiltä vaaditaan 18 vuoden ikä ja A tai B kortti.
 • Ryhmänvetäjien tulee olla 18 vuotta, viheralan opiskelua suoritettuna vähintään 1 vuosi. Työkokemus alalta katsotaan eduksi.         
  Tiedustelut                         Lisätietoja antaa Mirja Väisänen, p. 040 758 8752  klo 7.00-14.00 välisenä aikana.

Täytä hakemuksesi 25.3.2018 klo 15 mennessä tästä linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/7E859EE03AB2B3C4.par