Avoimet työpaikat

Haemme hallintoyksikköön

TOIMISTOASSISTENTTIA

Toimenkuvaasi sisältyy myyntilaskutusta, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyskyselyiden toteuttaminen, dokumenttienhallintaa, intran ja nettisivujen päivitystä, HR-tehtävien sijaistamista, ostolaskujen esikäsittelyä sekä monipuolisia toimistotehtäviä.

Työssäsi olet oma-aloitteinen, tehokas, tarkka ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Kykenet työskentelemään paineen alla aikatauluja noudattaen. Toivomme erityisesti hyvää Excel-osaamista ja suomen kielen hallintaa sekä avuksi on kokemus Webropol-ohjelman tai vastaavan käytöstä.

Koulutukseltasi olet tradenomi/merkonomi tai vastaava. Vähintään vuoden kokemus vastaavista tehtävistä on edellytys.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen monitoimialan organisaatiossa, haastavia työtehtäviä ja hyviä ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja pyrimme nopeaan valintaan.

Lisätietoja tehtävästä saat hallintojohtajalta sähköpostilla: sami.jarke@hus.fi

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.8.2018 mennessä tästä tai https://www.webropolsurveys.com/S/15C69D82588ABF4A.par

* * * * * * * * * *

Haemme vähintään vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin

ASUNTOVUOKRAUKSEEN PAINOTTUVAA ASUNTOSIHTEERIÄ/-ASSISTENTTIA  

Asuntopalveluyksikkö palvelee HUS:n 24.000:ta erikoissairaanhoidon ammattilaista.

Mielenkiintoinen työ sisältää asiakaspalvelua, sopimushallintaa (myös sähköisesti), viestintää, markkinointia, laskujen käsittelyä, vuokravalvontaa, raportointia, osallistumista kehitysprojekteihin ja monipuolista yhteydenpitoa alan eri toimijoihin. Vastaat yhtenä tiimin jäsenenä myös henkilöstön virkistyskäytössä olevien lomamökkien vuokrauksesta. Käytämme jatkuvaa työtehtävien kiertoa työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Arvostamme iloisen ja reippaan asenteen lisäksi kiinteistöalan koulutusta, tavoitehakuisuutta sekä kohtuullista suomen, englannin ja ruotsin kielitaitoa. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme ison organisaation kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet, liukuvan työajan, etätyömahdollisuuden, liikuntaseteleitä ja muita kilpailukykyisiä henkilöstöetuja, kuten mahdollisuuden kohtuuhintaiseen työsuhdeasuntoon.

Lisätietoja tehtävästä: mika.strengell@hus.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv ja palkkatoivomuksesi torstaina 16.8.2018 kello 15.00 mennessä tästä tai https://www.webropolsurveys.com/S/166A65851BAE32ED.par

Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

* * * * * * * * * *

Haemme Helsingin Meilahteen vakituiseen työsuhteeseen

TILANNEPÄIVYSTÄJÄÄ

Meilahdessa sijaitsee 24 h vuorokaudessa toimiva sairaalaolosuhteisiin erikoistunut keskitetty kiinteistö- ja turvavalvomo, joka pystyy palvelemaan koko HUS-aluetta.

Valvomohenkilöstö hoitaa energiavalvonnan, turvavalvonnan, kiinteistövalvonnan ja pysäköintilaitosten palvelutoiminnan tehtäviä.

Edellytämme Sinulta vartijakorttia. Työ on jaksotyötä (24/7). Monipuolinen kokemus valvomotyötehtävistä, suurten laitosten turva- ja kiinteistötekniikan sekä pysäköintilaitosten tekniikan tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme IT-osaamista, rakennusautomatiikan tuntemusta, tiimityöskentelytaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi odotamme Sinulta valmiutta oman työn ja toimintaprosessien kehittämiseen sekä jatkuvaan toiminnan laadun parantamiseen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän, nykyaikaiset työvälineet, hyvät henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön. Sijoitamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja työhyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa valvontapäällikkö Lasse Himmanen p. 050 427 2741

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV perjantaina 31.8.2018 mennessä tästä tai: https://www.webropolsurveys.com/S/41E30AB937632EA5.par

* * * * * * * * * *