Arvokoulutukset jatkuvat HUS-Kiinteistöissä

HUS-Kiinteistöjen koko henkilöstölle järjestetään arvokoulutusta tänä syksynä.

Koulutusta järjestetään seitsemässä puoli päivää kestävässä tilaisuudessa elokuusta lokakuuhun enimmäkseen Meilahden sairaala-alueella, mutta myös Peijaksen ja Hyvinkään sairaaloissa. Ensimmäinen koulutus järjestettiin 27.8. Peijaksen sairaalassa.

– Arvot ohjaavat toimintaa ja muodostavat ytimen olemassaolollemme. Koko yhtiön kattavat arvot antavat perustan yhteiselle menestyksellemme, HUS-Kiinteistöjen tuleva toimitusjohtaja Juha Tiuraniemi sanoi avatessaan koulutustilaisuuden Peijaksessa.

Kyseessä on toinen vuosi, kun HUS-Kiinteistöjen henkilöstölle pidetään arvokoulutusta. HUS-Kiinteistöjen viidestä arvosta tänä syksynä ovat vuorossa ammattitaito ja kustannustehokkuus. Viime vuonna koulutus järjestettiin 100 %:n vastuusta.

Koulutukseen osallistuvat pohtivat pienryhmissä arvojen merkitystä ja sitä, miten arvot näkyvät itse kunkin työssä ja valinnoissa.