Juha Tiuraniemi HUS-Kiinteistöjen johtoon

HUS-Kiinteistöjen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Juha Tiuraniemi. Toimitusjohtajan paikka tuli avoimeksi, koska nykyinen toimitusjohtaja Mikko Salla siirtyy toisiin tehtäviin. Tiuraniemi aloittaa työnsä HUS-Kiinteistöissä 16. syyskuuta.

Tiuraniemi, 45, työskentelee tällä hetkellä Colliers International Finlandin kauppakeskustoimintojen johtajana. Ennen nykyistä tehtäväänsä Tiuraniemi on toiminut Suomen Kauppakeskusyhdistyksen toiminnanjohtajana ja useissa eri tehtävissä kiinteistöalan toimialajärjestössä RAKLIssa.

– Odotan innolla, että pääsen aloittamaan uudessa tehtävässäni HUS-Kiinteistöjen toimitusjohtajana. Kyse on Suomen johtavasta sairaalakiinteistöpalvelujen tuottajasta ja on tosi hienoa päästä tekemään työtä tällaisessa yhtiössä ja kehittää sitä edelleen alan johtavana toimijana, Tiuraniemi sanoo.

– Arvostan kovasti HUS-Kiinteistöjen ammattitaitoista henkilökuntaa ja arvoja, joissa korostuvat ihminen, asiakas, ammattitaito ja vastuullisuus, Tiuraniemi jatkaa.

HUS-Kiinteistöjen toimitusjohtajan paikkaa haki 47 henkilöä.

– Juha Tiuraniemellä on laaja kokemus kiinteistöalan johtamisesta. Hän sopii hyvin HUS-Kiinteistöjen toimitusjohtajan paikalle, koska hän on tavoitteellinen johtaja, joka tulee hyvin ihmisten kanssa toimeen, HUS-Kiinteistöjen hallituksen puheenjohtaja Mikko Piirtola.