Huoltoasentajia

Helsinki, Meilahti
haku päättyy 21.7.2019

Haemme Meilahden sairaala-alueelle kiinteistönhoitotiimeihin

HUOLTOASENTAJIA

Tehtäviin kuuluvat mm. rakennus- ja talotekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset. Tehtävässä menestyinen edellyttää LVI-, automaatio- tai kiinteistönhoitoalan aiempaa kokemusta ja koulutusta.

Valittavat huoltoasentajat tulevat sijoittumaan Meilahden kampuksen kiinteistönhuoltotiimeihin, joiden lähiesimiehinä toimivat tiimikohtaiset huoltomestarit.

Arvostamme aiempaa kokemusta Fidelix ja Atmostec rakennusautomaatiojärjestelmistä, Granlund Manager -huoltokirjaohjelmista sekä Microsoft Office -ohjelmien hallitsemisesta.

Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Hakijalta edellytetään tartuntatautiselvitystä. Hakijalta voidaan edellyttää turvallisuusselvitystä.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Työ- ja opiskelutodistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Mika Ahia p. 050 428 7083. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 19.7.2019 mennessä tästä.