Kiinteistönhoitaja

haku päättyy 31.10.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi yhtiömme ulkoalueyksikköön Meilahteen

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Monipuoliset tehtäväsi ovat ulkoalueiden hoidon ja jätehuollon parissa Meilahden sairaala-alueella, sekä Töölön ja Iho- ja allergiasairaalan alueella.

Tehtäviin kuuluu erilaisia ulkoalueiden huolto- ja hoitotöitä, kuten lumitöitä, nurmikon leikkuuta, puhtaanapitoa, jätehuoltoa, sekä viheralueiden hoitoa.

Edellytämme hakijalta ajokorttia. Arvostamme erityisesti erilaisten kiinteistöhuollossa käytettävien koneiden ajotaitoa ja työkokemusta lumen auraamisesta. Muut taidot kuten kaluston huolto ja hitsaus taidot katsotaan myös eduksi. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja omaat perustason IT-taitoja. Lisäksi sinun tulisi olla oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Liitäthän hakemukseen mukaan myös suositukset ja suosittelijan yhteystiedot. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomestari Netta Kuisma p. 040 1416839. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 31.10.19 tästä.