LVIA-Insinööri

haku päättyy 15.11.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsingin alueen sairaaloihin

LVIA-insinööriä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kiinteistöpalveluyksikössä, jossa toimit perustettavan ilmanvaihtotiimin vetäjänä ja vastaat ilmastoinnin huolloista ja tilaolosuhde tavoitteiden saavuttamisesta. Ilmanvaihtotiimissä työskentelee sinun lisäksesi 4 huoltoasentajaa. Perustettava tiimi aloittaa toimintansa Meilahden kampuksen sairaaloista ja laajenee tulevaisuudessa kattamaan kaikki HUS Helsingin sairaalat. Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Toimenkuva sisältää asiantuntijuuden lisäksi huoltoasentajien lähiesimies tehtävät, hankintoihin osallistumisen, ilamastointiin liittyvien investointi tarpeiden selvittämisen ja investointiesitysten laatimisen PTS-suunnittelua varten, riskien kartoitusta ja poikkeustilanteisiin varautumista.  Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii LVIA-teknistä tuntemusta ja kykyä toimia esimiestehtävissä.

Sinulla on soveltuva tutkinto tai olet valmistumassa  LVIA-tekniikan insinööriksi. Olet ehtinyt työskennellä ennen insinöörin opintoja ilmavaihtolaitosten asennus- tai huoltotöissä. Hallitset tietoteknisten ohjelmien sujuvan käyttön sekä omaat hyvän kyvyn esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa huoltotöissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksessi mahdollisimman pian kuitenkin 15.11.2019 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa tästä.

 

Lisätietoja antaa Huoltopäällikkö Mika Ahia

Puhelin. 050 4287083, sähköposti mika.ahia@hus.fi.