Tilausohjeet

Verkkokaupan ohje

1. Syötä kaikkiin kenttiin pyydetty tieto. Voit syöttää useamman auton rekisteritunnuksen, mikäli käytössäsi on useampia autoja. Kortti täytyy aina siirtää kulloinkin pysäköitävään autoon.

2. Pysäköintikortin numero on oleellinen tieto, joten ole erittäin huolellinen sitä syöttäessäsi. Virheellinen korttinumero saattaa ohjata pysäköintiajan jonkun muun kortille. Ethän keksi itse korttinumeroa, tarkista se hallussa olevasta kortista. 

3. Verkkokauppa on pilottivaiheessa. Voit ostaa ainoastaan kautta HYKS(u) pysäköintialueen korttiin.

 HYKS-pysäköintikortti (u), ei oikeuta pysäköintiin Meilahdessa

HYKS (u)- pysäköintikortti (u) oikeuttaa pysäköimään ainoastaan maanpäällisillä henkilökunnalle merkityillä pysäköintipaikoilla, jotka ovat lisäkilvin osoitettu henkilökunnan käyttöön, liikennesääntöjä noudattaen, sikäli kun tilaa on:
Töölön sairaala, Kirurginen sairaala, Iho-Allergiasairaala, Kätilöopiston sairaala Jorvin sairaala (myös pysäköintitalo), Peijaksen sairaala

 

4. Valitse pysäköintikortille haluamasi aloituspäivä ja kestoaika. Mikäli sinulla on voimassaoleva kortti, valitsemasi kausi lisätään nykyisen voimassaoloajan jatkoksi.

5. Tarkista syöttämäsi tiedot ja siirry maksamaan verkkopankkiin

 

Maksaminen verkkopankissa

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Maksun saajana on Maksuturva Group Oy.

eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

Yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
www.maksuturva.fi